Кој е материјалот на хартијата изолирана со NMN?

2022-03-02

NMN е трислоен композитизолациона хартија,кој е надворешниот слој на изолационата хартија Nomex на DuPont, внатрешниот слој од миларниот полиестерски филм. Овој материјал има одлична температурна отпорност, анти-продолжена цврстина на кинење и одлична диелектрична цврстина, механички својства на полиестерската фолија, е погоден за изолација меѓу резервоарот помеѓу моторите од F-стадиум и H-стадиум, меѓупревртена изолација и изолација на поставата. Степен на изолација: f ниво (155 ° C) и H (180 ° C)

Композитната матрица NMN има внатрешен дијаметар од 3 инчи, кој може да се чува, или може да се исече и довод на плоча или лист. NMN е околу 60 ~ 70 kg по волумен. Должината зависи од барањата на клиентите, а ширината може да биде од 3,5 mm до 914 mm. NMN треба да складира складиште на суво чисто под 0 ° C, не треба да биде блиску до изворот на пожар, извор на топлина или директна сончева светлина.

Ви благодариме за одвоеното време да обрнете внимание на нашиот NMNизолирана хартијапроизводи. Со цел да се задоволат потребите на корисниците различни работни услови, ние им нудиме на корисниците поразумни и поприменливиизолирана хартијапроизводи, добредојде на вашиот повик да разговараат!

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8